Prijavite se za radionicu u Španiji

SALTO Youth poziva sve zainteresovane da se prijave za radionicu u Španiji koja će se održati u periodu 2-8 oktobra 2023. godine. Ova obuka nudi sveobuhvatan pregled mogućnosti koje pruža ERASMUS+ u oblasti mladih, kao i uvod u Evropski korpus solidarnosti. Učesnici će steći znanja i alate neophodne za izvođenje kvalitetnih projekata.


OBLAST:
omladinski rad


OPIS
Obuka će učesnicima pružiti ažurirane informacije i korisne alate da se uključe u program, u dubini razumiju njegove promjene i evoluciju i da iskoriste njegove mogućnosti. Isto tako, promovisaće kreiranje kvalitetnih projekata u skladu sa vrijednostima i prioritetima programa i doprineti zajednici organizacija i praktičara
izgrađenoj oko njega. Ovaj kurs je namijenjen kako mladim ljudima i organizacijama koje nemaju iskustva
u programu, tako i koordinatorima projekata i subjektima koji traže obuku o novim akcijama i pod-akcijama i spremni su da unaprijede kvalitet svojih obrazovnih projekata na omladinskom polju.


USLOVI
Mogu se prijaviti svi zainteresovani omladinski radnici, projekt menadžeri, mladi istraživači, itd. Potrebno znanje engleskog jezika.


NAČIN PRIJAVE
Kako biste se prijavili potrebno je posjetiti sajt.


ROK ZA PRIJAVU:
30.08.2023. godine


Detaljnije na:

https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/the-plus-of-erasmus-ideas-matching-and-project-management-in-the-youth-field.11497