Prijavite se za radionicu za mlade preduzetnike/ce u sklopu projekta “Aj rabotaj – idemo u EU!”

Raspisan je poziv za učešće na Radionicama za mlade preduzetnike/ce koje je raspisala Mreža za evropske politike- MASTER u Podgorici u sklopu projekta “Aj rabotaj – idemo u EU!” Besplatne radionice će se održavati jednom sedmično u Omladinskom centru Podgorica i započeće sredinom januara, i trajaće tokom februara i marta 2024.

OBLAST:

Preduzentištvo

OPIS

Mlade (potencijalne) preduzetnike će predavači, stručnjaci iz oblasti preduzetništva, kroz lične primjere upoznati sa početnim koracima – razvijanjem ideje za biznis, i naučiti ih šta je potrebno za realizaciju same biznis ideje i izlaska na tržista, kao i prednostima bavljenja biznisom.

Osim unapređenja potrebnih znanja i vještina, glavni cilj Radionica jeste da omogući učesnicima da se umreže sa drugim mladim preduzetnicima, i prikupe znanja i iskustva potrebna za osnivanje ili osnaživanje biznisa. Ovo može pomoći mladim preduzetnicima da pronađu nove prilike za poslovanje i dobiju savjete i podršku od drugih u biznisu.

Vjerujemo da će mladi na kraju ovih tromjesečnih radionica imati spreman biznis plan, razvijene vještine, pronaći donatore i investitore, umrežiti se sa ostalim mladim preduzetnicima iz Crne Gore, a da će ih ove radionice učiniti uspješnim/om crnogorskim/om preduzetnikom/com.

USLOVI

Poziv je otvoren za sve ambiciozne mlade osobe (od 18 do 30 godina) iz Podgorice koje žele da saznaju više o procesu izrade biznis planova, načinu prepoznavanja dobre biznis ideje, vođenju ili razvijanju sopstvenog biznisa, finansijskom upravljanju, marketingu, vještini pregovaranja i upravljanju timom.

ROK ZA PRIJAVU:

22.12.2023.

NAČIN PRIJAVE:

Kako biste se prijavili potrebno da je popunite aplikacionu formu.

Detaljnije na:

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na mejl našim mentorkama majasundic.master@gmail.com ili ksenijadjalovic.master@gmail.com