Prijavite se za stipendiju Univerziteta Beihang

Univerzitet Beihang je raspisao konkurs za master i doktorske studije za sve prekomorske studente svih fakultetskih oblasti.

OBLAST:

Sve oblasti.

OPIS

Univerzitet Beihang iz Kine prihvata prijave za brojne kineske vladine stipendije. Univerzitetski postdiplomski program je redovni program sa punom školarinom, smještajem, zdravstvenim uslugama, osiguranjem. Izabrani stipendisti će dobiti pogodnosti cjelokupnog finansiranja čime se pokrivaju svi neophodni troškovi osim međunarodnih putnih troškova.

USLOVI

Svi zainteresovani međunarodni kandidati za master program treba da imaju prethodno završene bečelor studije i da su mlađi od 35 godina. Kandidati za doktorski program treba da imaju stečenu master diplomu i da su mlađi od 40 godina. Kandidati treba da poznaju engleski ili kineski jezik i da su u mogućnosti da pohađaju kurseve engleskog ili kineskog jezika. Međutim, univerzitetski postdiplomski program na ovom univerzitetu ne uključuje studije jezika.

NAČIN ZA PRIJAVU

Ukoliko želite da se prijavite za stipendiju, popunite aplikacioni obrazac na sljedećem linku: https://is.buaa.edu.cn/index.php/Article/detail/id/1045.html

ROK ZA PRIJAVU:

29. februar 2020. godine

Detaljnije: https://is.buaa.edu.cn/