Na slici je grupa djevojaka koje rade jogu

Prijavite se za stručnu praksu u manastiru u Nepalu

Volunteer Society Nepal poziva da se prijavite za stručnu praksu.

OBLAST:

podučavanje engleskog jezika

OPIS

Program volontiranja Retreat and Teaching in Monastery će dugoročno poboljšati vašu duhovnu, mentalnu, inspirativnu i fizičku kondiciju. Svjestan odmor u Nepalu pružiće Vam mogućnost potpunog opuštanja. Odvajanje vremena sa sobom i za sebe predstavlja bitan dio ovog putovanja. Program povlačenja i podučavanja u samostanu učinkovito pomaže u suočavanju sa stresom i uklanja nered i haos iz Vašeg uma. Snažne veze Nepala s budističkom i hinduističkom tradicijom čine ga idealnim mjestom za meditaciju.

Kao volonter koji podučava engleski ili predaje u budističkom manastiru budističkim monasima u Nepalu, možete imati ogromne koristi od njihovog učenja i razvoja jezika. Kao rezultat toga, radeći sa međunarodnim volonterima, monasi mogu znatno poboljšati svoje vještine komunikacije i izgovora na novom nivou. Živite u nepalskom budističkom manastiru predajući monasima engleski i učeći o njihovom načinu života. To je veoma jedinstvena prilika,  koju ne treba propustiti.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi koji su zainteresovani da borave u Budističkom manastiru u Nepalu i da podučavaju monahe engleski jezik.

NAČIN PRIJAVE

Možete se prijaviti tako što ćete popuniti online aplikacionu formu  na: https://www.volunteersocietynepal.org/booking-placement/?placement-name=Retreat%20and%20Teaching%20in%20Monastery

ROK ZA PRIJAVU:

31. 12. 2024.

Detaljnije:

https://www.volunteersocietynepal.org/retreat-and-teaching-in-monastery/