mladiinfo

Prijavite se za trening u Litvaniji

Pozivaju se zainteresovani aplikanti da se prijave za Keep it Real trening koji će se održati u Litvaniji u periodu od trećeg do sedmog juna 2018.

OBLAST:

edukacija o Youth Exchange programu

OPIS

U okviru programa aplikanti će imati priliku da u periodu od četiri dana nauče sve o gore navedenom programu i da nauče kako i oni sami mogu biti dobitnici grantova ili aplicirati za učešće na istom. Trening će se održati u periodu od trećeg do sedmog juna 2018. godine u Litvaniji. Trening je finansiran od strane Evropske komisije tako da su svi troškovi učešća na istom pokriveni. Program e namjenjen onima koji nijesu do sada imali iskustvo učešća u nekom Youth Exchange programu ili onima koji su aplicirali za dobijaje grantova za realizaciju istog ali su iz nekog razloga bili odbijeni. Cilj programa je da podrže mlade ljude koji na bilo koji način žele da budu dio programa. U okviru programa aplikanti će imati priliku da upoznaju mlade ljude iz drugih krajeva Evrope i da razviju svoje kako profesionalne tako i personalne vještine. Program je otvoren za 25 mladih ljudi iz cijele Evrope. Zvanični, odnosno radni jezik na programu biće engleski.

USLOVI

Pravo da se prijave imaju aplikanti koji imaju više od 18 godina iz cijele Evrope. Obavezno dobro poznavanje engleskog jezika.

NAČIN PRIJAVE

Da bi bili dio programa aplikanti moraju popuniti onlajn aplikacionu formu koja se nalazi na zvaničnom sajtu programa.

ROK ZA PRIJAVU:

22. april 2018.

Detaljnije na:

https://www.salto-youth.net/…/keep-it-real-vilnius…/