Prijavite se za vebinare Upskilling Akademije

PwC (PricewaterhouseCoopers) Montenegro poziva sve zainteresovane da se prijave za vebinare u okviru Upskilling Akademije.

OBLAST:

više oblasti

OPIS

Vjerujući da je ulaganje u ljude od fundamentalnog značaja, PwC ističe zadovoljstvo njihovoj posvećenosti usavršavanja njihovih zaposlenih i pokazuju uzbuđenost što dijeljenjem njihove stručnosti ubrzaju put ka vašem usavršavanju. Tim povodom Upskilling Akademija nudi niz besplatnih kurseva za studente i nedavno diplomirane studente iz Evrope.

Predvođeni profesionalcima iz PwC-a, vebinari pružaju mogućnost upoznavanja njihove zajednice, upoznavanja načina učenja u PwC-u kao i da sami učesnici vebinara unaprijede svoje vještine. Za svakog učesnika će nakon završetka vebinara biti obezbijeđeni sertifikati o učešću. Četirii vebinara u okviru ove akademije organizovaće se 17. maja,  23. maja, 31. maja i 7. juna. Prvi vebinar biće opredijeljen za učenje o vještinama u tehnologiji, drugi vebinar je rezervisan za bezbjednost, dok će se treći vebinar ticati poljoprivrede. Na četvrtom vebinaru učesnici će više govoriti o uticaju COVID-19 virusa.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je posjetiti sajt: https://jobs-cee.pwc.com/ce/en/upskilling-academy?utm_source=instagram&utm_medium=paid_montenegro&utm_campaign=CEE_Upskilling_Academy&utm_content=3&fbclid=PAAaaj_3kplaX6TpTujLU_TBO2tCxemFNVWDqRTTaD3NUEdDPvrKm-Mb71G0s_aem_AeyHJ2zEFoZgfwQXbjrc_CXQf5zXyh3a4UHFmHiGszFc7aYaoJuWOd-WAJkfm6hZS-2aCdvvB5mwNWK4AMb1TyDWQsD4xi9p0MlC-RBoH0rSXo7S0OMXxt6wkoF_fJilWac

ROK ZA PRIJAVU:

17.05.2023.

Detaljnije na:

https://jobs-cee.pwc.com/ce/en/upskilling-academy?utm_source=instagram&utm_medium=paid_montenegro&utm_campaign=CEE_Upskilling_Academy&utm_content=3&fbclid=PAAaaj_3kplaX6TpTujLU_TBO2tCxemFNVWDqRTTaD3NUEdDPvrKm-Mb71G0s_aem_AeyHJ2zEFoZgfwQXbjrc_CXQf5zXyh3a4UHFmHiGszFc7aYaoJuWOd-WAJkfm6hZS-2aCdvvB5mwNWK4AMb1TyDWQsD4xi9p0MlC-RBoH0rSXo7S0OMXxt6wkoF_fJilWac