Prijavite se za volontiranje u Sloveniji

Udruženje ,,Veles” poziva sve zainteresovane da se prijave za program volontiranja ,,YES! to sustainability” u trajanju od 5 nedjelja u okviru Evropskog korpusa solidarnosti. Mjesto volontiranja je selo Svinjsko u Sloveniji.

OBLAST:

permakulturalna poljoprivreda, održivi razvoj

OPIS

Raspored volontiranja će sadržati različite aktivnosti iz oblasti permakulturalne poljoprivrede, održivog razvoja, prirodne izgradnje, života u zajednici, socijalnog preduzetništva, energetskih resursa, prirodne kozmetike, itd. Volonteri će, u zavisnosti od svojih interesovanja i potreba farme, raditi na različitim aktivnostima i projektima koje će se odvijati u okviru udruženja.

U okviru programa biće organizovan i otvoreni prostor za organizaciju radionica. Udruženje ,,Veles” sarađuje sa različitim održivim i lokalnim zajednicama gdje će volonteri u skladu sa potrebama lokalne zajednice imati priliku da uzmu učešće u njihovom radu.

Program volontiranja koji je dio Evropskog korpusa solidarnosti omogućava učesnicima odlazak u inostranstvo, upoznavanje sa različitim kulturama i jezicima, umrežavanje, upoznavanje dobrih i loših praksi rada mladih, itd. Troškovi hrane, smještaja i putovanja su pokriveni (u zavisnosti od zemlje iz koje dolazite). Period volontiranja jeste 12.06.2023. do 19.07.2023. godine.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani.

NAČIN PRIJAVE

Kako biste se prijavili potrebno je popuniti aplikacionu formu

ROK ZA PRIJAVU:

21.04.2023.

Detaljnije na:

http://shorturl.at/hmqLR