Prijavite za Westerwelle program za mlade preduzetnike

Westervelle Young Founders Program proljeće 2023. ima za cilj da pomogne mladim preduzetnicima stvaranjem jednakih mogućnosti za sve na tržištima u razvoju. Program mladih saradnika u Njemačkoj je međunarodna stipendija u kojoj su okupljeni lideri iz cijelog svijeta. Program međunarodnog liderstva u Berlinu ujedinjuje izuzetne mlade preduzetnike u potrazi za postizanjem preduzetničke veličine.

OBLAST:

Preduzetništvo

OPIS

Šestomjesečna međunarodna stipendija Westervelle je kompletan paket za mlade biznismene koji uključuje mentorstvo, vršnjačko učenje, konferenciju u Berlinu i stručne sesije. Sve ovo je veoma važno da ostavite svoj ekskluzivni pečat na tržištima u razvoju. Najbolja karakteristika ove potpuno plaćene stipendije je da se učesnicima pruži jedinstveno iskustvo pružajući im uspešnog preduzetnika ili pronalazača koji im postaje sparing partner. Osim toga, učesnici komuniciraju sa drugima i imaju pristup novim mogućnostima za poslovanje. Pored ovoga, Westervelle program stipendiranja u Njemačkoj sprovodi stručne sesije na kojima učesnici dobijaju dubinski uvid u svoja relevantna polja sa vrhunskim stručnjacima.

USLOVI

Učesnik može biti neko ko je osnovao profitno preduzeće u posljednjih pet godina. Fokus kompanije mora biti na tržištima u razvoju ili tržištima u nastajanju.

Kompanija mora da ima poslovni model koji mora biti uspješan u smislu generisanja idealnog prihoda ili da ima obezbijeđen prvi krug eksternog finansiranja.

Posao mora da ima uticaja i mora da unaprijedi kvalitet tržišta.

Učesnici moraju dobro poznavati engleski jezik.

Učesnici moraju biti dostupni za konferencije i događaje šest mjeseci tokom ove stipendije.

NAČIN PRIJAVE

Da bi se uspješno prijavili, kandidati se moraju prijaviti putem interneta.

Kandidati moraju imati pitch deck svog startup-a. 

Kandidati moraju dati svoje tačne i osnovne finansijske informacije u vezi sa prihodima i finansiranjem.

Kandidat mora imati LinkedIn profil i/ili CV.

Ako kandidat ima bilo kakvih tehničkih problema tokom prijavljivanja, može poslati email na office@westervelle-foundation.com za dalju pomoć.

ROK ZA PRIJAVU:

15.02.2023.

Detaljnije na:

https://forms.zohopublic.eu/info979/form/YoungFoundersProgrammeCallforApplications/formperma/IOStdX35bjxSEjBt2J5YRVO3sKepEwUOsCFAV2dHTQc