Inclusion Europe pripravnički

Pripravnički u oblasti komunikacija u Inclusion Europe u Belgiji

Nevladina organizacija za osobe sa intelektualnim invaliditetom Inclusion Europe u Briselu objavljuje konkurs za pripravnički rad u oblasti komunikacija. Ugovor se sklapa za period od šest mjeseci sa predviđenim početkom od 20. januara 2020. godine.

OBLAST: 

Komunikacije.

OPIS

Poslovi na ovoj poziciji su vezani za: pisanje i uređivanje tekstova za sajt, časopis i druga izdanja organizacije; dizajniranje; snimanje i uređivanje video snimaka; saradnja u pripremi događaja; i učešće u događajima i sastancima. Plata na mjesečnom nivou iznosi 781 euro, bez obračunatih poreza, uz dodatne bonove za ishranu.

USLOVI 

Mogu se prijaviti kandidati iz cijelog svijeta. Potrebna je diploma osnovnih studija u oblasti novinarstva, komunikacija, evropskih poslova ili druge relevantne oblasti. Osim toga, neophodno je dobro znanje engleskog jezika, znanje rada na računaru u ofis programima, iskustvo u grafičkom i video dizajnu, i poznavanje sistema za upravljanje sadržajima kao što je WordPress. Kandidati moraju imati dozvolu za boravak i rad u Belgiji.

NAČIN PRIJAVE: 

Da biste se prijavili pošaljite CV, propratno pismo, primjer video ili grafičkog dizajna koji ste radili i jedan pisani rad na: a.hild@inclusion-europe.org. Kandidati koji prođu u uži izbor biće intervjuisani putem skajpa između 18. i 20. decembra 2019. godine.

ROK ZA PRIJAVU: 

20. januar 2020. godine
Detaljnije: https://www.inclusion-europe.eu.