mladiinfo

Proslava Dana Austrije u Omladinskom centru

U saradnji sa Austrijskom ambasadom u Crnoj Gori, Omladinski centar organizuje proslavu Dana Austrije 16. novembra u prostorijama Centra u Bloku 5 sa početkom u 18:00 h.

 

OBLAST:

 

kultura

 

OPIS

 

Proslava Dana Austrije će se održati u četvrtak, 16. novembra, sa početkom u 18:00 h. Svečano otvaranje će započeti izložbom fotografija pod nazivom Nepoznati Evropljani, a potom će se održati projekcija austrijskog filma pod nazivom Prije zore. Događaj je odlična prilika za mlade ljude koji žele da se upoznaju i nauče više o austrijskoj kinematografiji i umjetnosti.

 

USLOVI

 

Događaj je otvoren za sve mlade ljude – ljubitelje filma, umjetnosti i kulturnih dešavanja koji žele da prisustvuju događaju.

 

NAČIN PRIJAVE

 

Ukoliko žele da budu dio događaja, svi zainteresovani mladi ljudi mogu posjetiti prostorije Omladinskog centra u Podgorici 16. novembra u 18:00 h.

 

ROK ZA PRIJAVU:

 

Otvoren do početka programa.

 

VIŠE INFORMACIJA

 

Omladinski centar je organizacija koja se isključivo bavi interesima mladih. Centar nastoji da obuhvati što više aktivnosti kroz koje će se mladima pružiti kvalitetna znanja iz oblasti koje su od značaja za njih same, kao i kroz koje će se povećati njihova participacija u društvenoj zajednici.