Stipendije Porto Montenegra za studiranje u Hrvatskoj

Porto Montenegro, u saradnji sa RIT Hrvatskom, nudi stipendije za studiranje na programu za ugostiteljstvo i turizam u Dubrovniku za 2018. godinu.

OBLAST:


ugostiteljstvo i turizam.

OPIS

Najbolji kandidat dobija potpunu stipendiju u iznosu od 25.000 eura za studiranje unutar programa za bolje turističko upravljanje u Dubrovniku. Stipendija pokriva cijelu školarinu, i ne pokriva troškove života.

USLOVI

Stipendija je otvorena za kandidate koji su na završnom, četvrtom razredu srednje škole u Crnoj Gori ili koji su već završili bilo koju četvorogodišnju srednju školu u Crnoj Gori.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili za stipendiju Porto Montenegro, treba da:
– popunite obrazac onlajn prijave (Prijavni obrazac )
– pošaljite svoje transkripte iz srednje škole (kopije se mogu poslati putem mejla na prijem@croatia.rit.edu )
– napišite i pošaljete esej na engleskom jeziku na temu “Deset godina investicionog projekta Porto Montenegro u Tivtu – mogućnosti za Tivat” (Vord dokument, A4, min. 600 riječi, sa navedenim izvorima istraživanja korišćenim u eseju). Može se poslati putem mejla na admissions@croatia.rit.edu ;
– učestvujete u motivacionom intervjuu na engleskom jeziku sa jednim od naših fakulteta ili osoblja (lično ili putem Skajpa).

Nakon prve runde prijava, izborna komisija RIT-a u Hrvatskoj će odabrati prvih 5 kandidata koji će ići u drugi krug. Drugi krug će se sastojati od ličnih intervjua sa predstavnicima Porto Montenegra u Tivtu. Kandidati će biti blagovremeno obaviješteni o tačnom vremenu intervjua.

ROK ZA PRIJAVU:

23. mart 2018. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Za više informacija posjetite zvanični sajt: Stipendije Porto Montenegra za studiranje u Hrvatskoj