Stipendije za doktorande u Australiji

Fakultet za društvo i dizajn sa australijskog Univerziteta Bond poziva zainteresovane iz čitavog svijeta da se prijave na konkurs za dodjelu doktorskih stipendija.

 

OBLAST:

psihologija

 

OPIS

Odabrani kandidati će dobiti priliku da se u okviru Interdisciplinarnom centru za vještačku inteligenciju pomenutog fakulteta, pridruže međunarodnom timu načnika i uključe u rad na istraživanju razvoja ljudskog uma i njegovom interakcijom sa vještačkom inteligencijom.
Sa finansijske strane stipendija pokriva kompletnu školarinu, uz naknadu od 26,000 australijskih dolara godišnje tokom perioda od tri godine.

USLOV

Kandidati moraju posjedovati magistarsku diplomu psihologije ili srodne oblasti, odlične analitičke i vještine pisanja, razvijene interpersonalne vještine i spobnost rada u multidisciplinarnom okruženju, poznvanje matematičkog modelovanja i odlične programerske vještine.

NAČIN PRIJAVE

U sklopu prijave neophodno je dostaviti CV i kopiju akademskog transkripta, kratko pismo preporuke relevantnog akademskog izvora, pisani uzorak rada, motivaciono pismo sa navedenim dugoročnim planovima. Prijave slati Peta Dawson/Kayleigh Corlett na: employment@bond.edu.au.

ROK ZA PRIJAVU:

 31. oktobar 2017.

VIŠE INFORMACIJA

Detaljne: Stipendije za doktorande u Australiji