Stipendije za međunarodne studente u SAD

Međunarodni biro na UCLA Ektension Univerzitetu u SAD poziva zainteresovane kandidate da se prijave za stipendije koje će omogućiti unaprjeđenje znanja na bilo kom od ponuđenih studijskjih program date obrazovne ustanove.
Poslednji rok za slanje prijava je 1.avgust 2017.godine a konkurs je otvoren za sve međunarodne studente.
Svrha Laurel Hummel stipendija je da se podstakne razvoj multikulturne saradnje specifične za današnje globalno društvo. Kandidati treba da prilože dokaz o dosadašnjem uspjehu tokom školovanja, komunikacijskim sposobnostima, ili jedinstvene sposobnosti koje unapređuju multikulturalnost. Kandidati koji zadovolje kriterijume dobiće stipendiju u visini od 1.550 američkih dolara u trajanju od dvije godine.

Da biste se prijavili za 2017 UCLA Lorel Hummel stipendije, kandidat mora da bude državljanin strane zemlje ili nosilac dvojnog državljanstva.
Svi kandidati su obavezni da napišu esej čije će predstavljanje trajati 45 minuta. Primaoci koji budu odabrani za stipendiju moći će da primijene sredstva za dodjelu u njihovom narednom kvartalu studija.

Detaljnije informacije o uslovima prijavljivanja naći ćete na :http://www.scholarshipsbar.com/2016-ucla-extension-laurel