Stipendije za osnovne i magistarske onlajn studije

University of Essex Online course poziva studente da se prijave na pohađanje osnovnih ili magistarskih studija onlajn putem.

OBLAST:

Poslovanje i menadžment, marketing, poslovne studije, kriminologija, pravo, pravo sa poslovanjem, krivično pravosuđe, psihologija, pravo sa kriminologijom, MBA, biznis sa ljudskim resursima, kontrola infekcije, međunarodno trgovinsko pravo, javno zdravlje, krivična psihologija.

OPIS

Za stipendiju mogu da apliciraju kandidati koji žive van Velike Britanije ili EU. Dostupan je širok spektar onlajn programa ili programa sa skraćenim radnim vremenom za osobe koje žele da uklope studije sa poslom i porodičnim obavezama. Ponuđeni su i tutorski kursevi koji omogućavaju kandidatima da rade u jedinstvenom, virtuelnom okruženju za učenje i da imaju pristup svim podrškama i olakšicama koje bi očekivali da dobiju u jednom kampusu. Studenti se ocjenjuju kroz zadatke i forume za diskusiju, bez potrebe da putuju da bi polagali ispit. Savremena onlajn platforma, omogućava studentima interakciju sa svojim kolegama i uzimanje učešća u diskusiji o najsavremenijim temama, slušanje i gledanje snimljenih predavanja. Sve kurseve su kreirali kvalifikovani tutori, sa iskustvom u svojim oblastima. Studenti dobijaju i ličnog savjetnika, koji djeluje kao mentor i prva je dodirna tačka na studijama.

USLOVI

Da bi se prijavio kandidat mora napisati izjavu od 500 riječi koja će ići u prilog njegovoj aplikaciji za školarinu, uključujući detalje o prethodnom radu i iskustvima, zašto želi da studira onlajn i kako će mu stipendija pomoći.

NAČIN PRIJAVE

Student koji želi da se prijavi mora popuniti aplikacionu formu, dostupnu na sljedećem linku.

ROK ZA PRIJAVU:

31. decembar 2018. godine.

VIŠE INFORMACIJA

enquiries@online.essex.ac.uk

Posjetite i zvaničnu veb prezentaciju programa na linku.