mladiinfo

Konferencija “Mladi i socijalno preduzetništvo” u Podgorici

NVO Trening centar “Taraba”, u okviru Erasmus+ projekta Youth work for Empowering, Activating and broadening the Horizons of young people, poziva predstavnice i predstavnike organizacija civilnog društva iz Podgorice, kao i za temu relevantnih lokalnih institucija, ustanova i organizacija, te sve zainteresovane građane i građanke na konferenciju “Mladi i socijalno preduzetništvo” koja će se održati u ponedeljak 13. novembra u periodu od 9:30 do 12:30 časova u hotelu Ramada u Podgorici (sala Lesendro).

 

OBLAST:

 

socijalno preduzetništvo

 

OPIS

 

Na konferenciji će se govoriti o politikama za mlade, načinu i mogućnostima učešća mladih preduzetnika u Erasmus + programu, omladinskom radu u Crnoj Gori, a održaće se i panel diskusija na temu Socijalno preduzetništvo – prednosti za mlade.

Konferencija će se održati 13. novembra u periodu od 9:30 do 12:30 časova, a detaljan opis programa se može naći u okviru agende.

 

USLOVI

Mogu se prijaviti predstavnice i predstavnici organizacija civilnog društva iz Podgorice i ostali zainteresovani građani i građanke.

 

NAČIN PRIJAVE

 

Kandidati su u obavezi da potvrde svoje prisustvo putem email adrese: tctaraba@gmail.com ili telefonom na broj: 068 156 530. Prilikom prijavljivanja, potrebno je navesti ime i prezime i naznačiti ispred koje organizacije/ustanove se aplikant prijavljuje i njegovu funkciju i/ili radno mjesto u istoj.

 

ROK ZA PRIJAVU:

 

10. novembar 2017. godine do 15:00 h

 

VIŠE INFORMACIJA

 

NVO Trening centar “Taraba” je nevladina organizacija iz Crne Gore koja nastoji da razvije inicijative koje će lokalnim mladima pružiti mogućnosti za lični razvoj kroz obuku, savjetovanje, mobilnost u učenju i razvoj lokalnih i međunarodnih projekata neformalnog učenja.

Detaljnije: Konferencija “Mladi i socijalno preduzetništvo” u Podgorici.