mladiinfo

Tim ljudskih resursa-operacije i programi

Fondacija otvorenog društva (OSF) traži saradnike, inovativni kadar za pružanje strateške i opertivne podrške.

OBLAST:

Ljudski resursi

OPIS

Tim ljudskih resursa (HR), koji se sastoji od 40 članova, nalazi se u kancelarijama fondacije otvorenog društva (OSF) u Budimpešti, Londonu i Njujorku i podržava osoblje OSF-a u globalnoj mreži fondacija u više od 40 zemalja. Tim se sastoji od generalnih saradnika koji obuhvataju Sjevernu Ameriku, Evropu, Evroaziju, Bliski istok, Afriku, Jugozapadnu Aziju, i Azijsko-Pacifičke regije, kao i kadrove koji čine razvoj talenata, informacioni sistem za ljudske resurse(HRIS) kompenzacija i koristi, raznolikost i inkluzija i zapošljavanje.
OSF traži saradnika, inovativnog kadrovskog osoblja za pružanje strateške i opertivne podrške koju zahtijeva globalni zamjenik direktora za ljudske resurse preko kancelarija, programa, odjeljenja i fondacija OSF-a.
Potrošački HR partner je odgovoran za vođenje implementacije globalnih inicijativa na određenim lokacijama, oni će takođe biti raspoređeni da vode konkretne projekte, uključujući istrage, upravljnje sukobima i posredovanje u bliskoj saradnji sa HR partnerom koji je zadužen za tim u portfelju.

USLOVI

Idealni kandidati će imati najmanje od sedam do deset godina iskustva kao HR generalista sa najmanje dvije godine iskustva u upravljanju timovima

Radno znanje i stručnost višestrukih kadrovskih i organizacionih disciplina, uključujući prakse nadoknade, organizacionog dizajna, odnosa zapošljenih, različitosti i inkluzije..

Iskustvo u cilju usavršavanja i integracije sistema i procesa ljudskih resursa i vodeće lokalne imptementacije globalnih inicijativa

Potvrđeno iskustvo u vođenju istrage o zakonskim žalbama

Sveobuhvatni pristup upravljanju svim ljudskim procesima, od administrativnih do visoko strateških

Sposobnost rješavanja problema, donošenje odluka sa ograničenim informacijama

Sposobnost upravljanja procesima istraživanja

Komunikacione i liderske sposobnosti

NAČIN PRIJAVE

Zainteresovani se mogu prijaviti putem onlajn aplikacije:
https://osfglobal.wd5.myworkdayjobs.com/OSF/login

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su u toku

Detaljnije na:

https://www.idealist.org/…/88c9b20cc0c04f5aa4513b8aa289