mladiinfo

Učestvujte u WorkingAbroad projektu proučavanja delfina

Neprofitna organizacija WorkingAbroad Projects poziva kandidate da se uključe u volonterski projekat proučavanja delfina Mediteranskog mora koji se održava u Hrvatskoj.

OBLAST:

biologija mora, biologija, ekologija

OPIS

Volonterima su na raspolaganju dva programa (istraživanje delfina iz baze u Lošinju i istraživanje delfina uz dalmatinsku obalu) od maja do novembra svake godine. Ukupni troškovi se kreću od 860 do 1.005 funti (u zavisnosti od datuma), u okviru kojih naknada za učešće iznosi 180 funti (u evropskoj protvrijednosti). Nakon potvrde prijema, budući volonteri će dobiti detaljan informativni paket o pozadini programa i naučnim ciljevima, radnim zadacima, informacije o putu i slično. Obezbijeđeni su smještaj i obuka za sve učesnike.

USLOVI

Mogu se prijaviti volonteri iz svih zemalja.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti olajn aplikacion obrazac i uz njega dostaviti potvrdu o plaćenim troškovima za učešće u programu (refundira se ukoliko kandidat ne bude prihvaćen).

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

Project WorkingAbroad je neprofitna organizacija, osnovana u martu 2002. godine, kako bi malim organizacijama pružila podršku kroy volonterske programe. Glavne oblasti fokusa su: zaštita životne sredine i očuvanje staništa, obrazovanje i upravljanje životnom sredinom, organska poljoprivreda i kulturni razvoj. Organizacija nudi volonterske mogućnosti širom Afrike, Azije, Latinske Amerike i Kariba, Evrope i Sjeverne Amerike.

Detaljnije: Učestvujte u WorkingAbroad projektu proučavanja delfina

Iz oblasti biologije mora predlažemo i Učestvujte u projektu proučavanja i zaštite delfina