mladiinfo

Pridružite se istraživačkom timu Google kompanije

Kompanija Google poziva kandidate iz svih zemalja da se prijave za Al Residency Program i unaprijede svoju karijeru u oblasti mašinskog učenja (podoblast vještačke inteligencije) na jednoj od lokacija u Americi ili Kanadi.

OBLAST:

Pridružite se istraživačkom timu Google kompanije, vještačka inteligencija

OPIS

AI Residency Program je dvanaestomjesečni istraživački program namijenjen unapređenju karijere u oblasti mašinskog učenja. Cilj programa je da pomogne učesnicima da postanu produktivni i uspješni istraživači. Odabrani kandidati će raditi sa istaknutim naučnicima iz različitih timova.

Učesnici programa će biti smješteni u Bay Area, a u zavisnosti od interesa učesnika, projektnih potreba i potreba za timom, kandidati mogu biti raspoređeni na lokacije izvan područja zaliva, uključujući i Njujork, Kembridž (Masačusets), Montreal i Toronto.

U okviru programa, istraživači će dobijati osnovnu platu, kao i bonus na kraju sprovedenog istraživanja i naknadu za troškove usljed promjene radnog mjesta. Takođe, Google kompanija će pružiti podršku kandidatima prilikom dobavljanja radne vize, ukoliko je to potrebno.

USLOVI

Pravo na prijavu ostvaruju kandidati iz svih zemalja svijeta. Kvalifikovani kandidati ispunjavaju sljedeće uslove:

– minimum bečelor diploma (B.A/B.S) iz STEM oblasti kao što su računarstvo, matematika, statistika ili srodne oblasti;

– završen kurs računara, linearne algebre ili ekvivalentne oblasti;

– iskustvo sa jednim ili više programskih jezika opšte namjene, uključujući ali ne ograničavajući se na: C/C++ ili Python;

– iskustvo sa mašinskim učenjem ili dubokim učenjem, primjenom mašinskog učenja na NLP; računarske vizije, govor, sistemi, robotika, algoritmi, optimizacija, učenje na uređajima, društvene mreže, ekonomija, pronalaženje informacija, novinarstvo ili zdravstvena zaštita.

Poželjno je da kandidat ima istraživačko iskustvo u mašinskom ili dubinskom učenju (obezbijediti izvore sa sadržajem radova) i iskustvo sa projektima koje demonstrira vještine programiranja, mašinskog učenja, matematike ili slično.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti online prijavni obrazac klikom na “apply” opciju. Prije procesa popunjavanja obrasca, kandidati moraju pripremiti sljedeću dokumentaciju u PDF formatima:

1) CV,

2) propratno pismo,

3) transkripte najskorije diplome.

Navedenu dokumentaciju je potrebno priložiti u okviru online obrasca.

ROK ZA PRIJAVU:

8. januar 2018. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Google je američka multinacionalna korporacija specijalizirana u internetskim servisima i proizvodima koji uključuju internetske reklamne tehnologije, pretragu, internetsko skladištenje i softver, dok se veći dio profita ostvaruje preko AdWordsa.

Detaljnije: Pridružite se istraživačkom timu Google kompanije