mladiinfo

Stažirajte u Alterna centru u Gvatemali

Alterna, Centar za društvene inovacije i preduzetništvo, poziva talentovane mlade profesionalce željne promjena da se prijave na Alterna’s Fellowship program.

OBLAST:

ekonomija, biznis, humanističke nauke

OPIS

U okviru programa, angažman će trajati od 6 do 10 mjeseci, a odvijaće se u gradu Quetzaltenango u Gvatemali. Odabrani kandidati će sarađivati sa timom za monitoring i evaluaciju i biće podrška jačanju veza sa klijentima Alberta centra.

Konkretni zadaci učesnika biće:
– održavanje redovne komunikacije sa klijentima
– priprema sastanaka sa klijentima
– prikupljanje informacija i izvještavanje o progresu partnerskih orgnizacija
– priprema potrebnih materijala za organizaciju.

Fellowship program samostalno finansiraju kandidati, a u zamjenu za ulaganje talenta i iskustva, kandidati će dobiti jedinstvenu priliku da:

– budu uključeni u inovativne pristupe, ideje i najbolje prakse u oblasti ulaganja i društvenog preduzetništva, uključujući ključne kontekstualne uvide o tome iz čega se sastoji preduzetnički proces u Srednjoj Americi
– se povežu sa ključnim pojedincima u području društvenog preduzetništva putem Alterna mreže i prošire putanju karijere
– rade sa međunarodnim timom mladih i strastvenih stručnjaka.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati sa razvijenim interpersonalnim vještinama koji imaju najmanje dvije godine relevantnog profesionalnog iskustva i bečelor diplomu iz relevantne oblasti (prednost ima master diploma). Neophodno je odlično znanje španskog i solidno znanje engleskog jezika.

Od kandidata se očekuje da budu fleksibilni, dinamični i spremni da rade pod pritiskom.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je dostaviti popunjeni prijavni obrazac (zvanični sajt programa) i radnu biografiju na email adresu: alternahr@alterna-la.org.

ROK ZA PRIJAVU:

20. 10. 2017.

VIŠE INFORMACIJA

Alterna program je prilika za talentovane mlade profesionalce koji su snažno motivisani da razvijaju održiva rješenja tokom svoje karijere. Kroz praktično iskustvo sa društvenim preduzetnicima u inovativnoj i rastućoj organizaciji, učesnici razvijaju snažne sposobnosti, mrežu i motivaciju da postanu sljedeći lideri.

Detaljnjije: Stažirajte u Alterna centru u Gvatemali