mladiinfo

Poziv na okrugli sto ADP – Zid

ADP – Zid organizuje okrugli sto pod nazivom ”Mladi i kockanje u Crnoj Gori i regionu” koji će se održati 17. oktobra 2017. u kongresnom centru hotela „Premier“ u Podgorici, sa početkom u 11:30 h.

 

OBLAST:

 

aktivizam

 

OPIS

 

Na okruglom stolu će ispred ”Savjetovališta Entera – Podgorica” i ADP-Zid-a biti govornici: Mr Vesna Kraljević, Mr Milan Radovanović (Beograd), Maja Lješnjak i vršnjačka edukatorka o problemu kockanja Milena Jegdić, a uvodnu riječ će dati Igor Milošević.
Biće predstavljeni rezultati istraživanja koje se bavilo pitanjima koja se odnose na navike mladih po pitanju kockanja i način na koji mladi provode slobodno vrijeme. U sklopu programa, biće predstavljena i iskustva iz preventivnih radionica i razmišljanja stručnjaka o patološkom kockanju kod mladih u Crnoj Gori i regionu.

USLOVI

Nema ograničenja za prijavu.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Kandidati se mogu prijaviti putem email adrese: savjetovaliste.zid@gmail.com.

ROK ZA PRIJAVU:

16. oktobar 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA

„Savjetovalište Entera – Podgorica“ koje radi u sklopu ADP Zid od 2009. godine sprovodi specijalizovan tretman sa osobama koje kockaju na problematičnom i patološkom nivou. Savjetovalište se, pored pružanja stručnog tretmana, bavi i preventivnim radom, organizujući radonice u osnovnim i srednjim školama, sportskim klubovima, sprovodi istraživanja, kao i javne skupove na temu patološkog kockanja sa ciljem da se edukuju i informišu mladi ljudi i građani o tom problemu.

Detaljnije:Poziv na okrugli sto ADP – Zid

Iz oblasti aktivizma predlažemo i m!M prima nove volontere