mladiinfo

Balkan Greeters poziva zainteresovane volontere

Društvo mladih ekologa Nikšić i Agencija za lokalnu demokratiju iz Crne Gore u saradnju sa partnerima iz Italije i Srbije realizuju projekat „Balkan Greeters“, koji između ostalog ima za cilj osnivanje griter servisa u Crnoj Gori.

OBLAST

Turizam, volonterizam, ekologija

OPIS

Griteri su ljudi koji vole svoj grad ili mjesto i uživaju da posjetiocima pokažu njegove skrivene dragulje. To su pozitivne, nasmijane, fleksibilne, predusretljive i komunikativne osobe različitih profila ponosni na svoj grad i spremni da predstave gradske prostore iz drugačijeg ugla i na jedinstven – svoj način.

Griteri nijesu turistički vodiči, niti griteri mogu zamijeniti turističke vodiče, kao obučene turističke kadrove, već su griteri „prijatelji koje posjetilac nije ni znao da ima“.To su volonteri koji za svoje usluge ne očekuju novac nego osmijeh na licima posjetilaca i prijatelji koji će olakšati boravak u gradu i učiniti ga još prijatnijim.

USLOVI

Nema posebnih uslova

NAČIN PRIJAVE

Tim povodom pozivamo zainteresovane volontere koji bi željeli da postanu griteri, da se prijave putem e-mail: ayen-ben@t-com.me

Molimo vas da nam u prijavi uz biografiju pošaljete i kraće motivaciono pismo.

ROK PRIJAVE

07.04.2018. godine