mladiinfo

Bečelor i master stipendije na Univerzitetu Norwich

Univerzitet za umjetnost u Norviču (Norwich University of the Arts) dodjeljuje stipendije inostranim studentima koji žele da upišu osnovne ili postdiplomske studije na tom Univerzitetu u Engleskoj.

OBLAST:

umjetnost, dizajn i studije medija

OPIS

Dodjeljuju se stipendije za akademsku 2018/2019. godinu. Stipendije su namijenjene inostranim studentima koji namjeravaju da upišu osnovne ili postdiplomske studije na Univerzitetu u Norviču. Univerzitet nudi dvije vrste stipendijskih programa i dodjeljuje stipendije u iznosu od:

1. 5 000 dolara za osnovne studije;
2. 2 000 dolara za osnovne i postdiplomske studije.

USLOVI

Pravo na prijavu ostvaruju inostrani studenti koji upisuju osnovne ili postdiplomske studije u relevantnim oblastima i koji ispunjavaju sljedeće uslove:

• moraju imati dozvolu za studiranje u inostranstvu;
• moraju upisati trogodišnje ili četvorogodišnje studije (osnovne) ili pune postdiplomske studije na Univerzitetu Norwich;
• moraju dobiti ponudu Univerziteta i popuniti obrazac za stipendiranje;
• moraju imati dobro znanje engleskog jezika (IELTS – ukupno 6.0, pojedinačni djelovi 5.5);
• moraju dobiti relevantnu i važeću vizu.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Studenti na osnovnim studijama mogu podnijeti svoje prijave na: Prijava. Studenti master studija moraju direktno poslati svoje prijave na e-mail adresu: admissions@nua.ac.uk. Potrebno je dostaviti prijavni obrazac koji se može preuzeti sa: Prijavni obrazac.

Detaljnije informacije o načinu prijave za master studije dostupne su na linku: Detaljnije informacije.

ROK ZA PRIJAVU:

15. januar 2018. godine

VIŠE INFORMACIJA

Univerzitet za umjetnost u Norviču je smješten u samom centru tog grada koji se nalazi u Engleskoj. Jedan je od obrazovnih centara specijalizovan za umjetnost, dizajn i medije.

Detaljnije: Bečelor i master stipendije na Univerzitetu Norwich