mladiinfomne

Potrebni pripravnici FPA organizaciji iz SAD

Nevladina organizacija “Foreign Policy for America – FPA” objavljuje konkurs za prijem pripravnika na radnu poziciju istraživača u prostorijama organizacije u Vašingtonu, SAD.

OBLAST:

američka spoljna politika

OPIS

Pripravnički program je odlična prilika za studente koji žele da učestvuju u razgovoru u Vašingtonu oko pitanja globalnih događaja, spoljne politike Sjedinjenih Američkih Država i unutrašnje politike. Pripravnici će imati glavnu ulogu u podršci radu organizacije, uključujući praćenje vijesti i debata o spoljnoj politici SAD-a, istraživanje zakonodavstva i izjava izabranih zvaničnika i sastavljanje i uređivanje dnevnih i nedjeljnih publikacija. Takođe će imati priliku da doprinesu drugim aspektima rada FPA, uključujući podršku na događajima i komunikaciju sa članovima organizacije. Radni angažman uključuje puno radno vrijeme od 40 časova sedmično.

USLOVI

Pravo na prijavu ostavaruju motivisani i entuzijastični pojedinci sa odličnim akademskim dostignućima i interesovanjem za američku spoljnu politiku. Prethodno iskustvo u radu na kampanjama nije obavezno, ali je poželjno.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem na e-mail adtresu: Info@FP4America.org. Potrebno je dostaviti propratno pismo, rezime i pisani rad (jedna do dvije strane).

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su u toku.

VIŠE INFORMACIJA

“Foreign Policy for America” je nepristrasna, nevladina organizacija osnovana sa ciljem da angažuje, poveže i podrži građane u promovisanju čvrste i stabilne američke spoljne politike.

Detaljnije: Potrebni pripravnici FPA organizaciji iz SAD