mladiinfo

Postdiplomske stipendije na Birkbeck univerzitetu u Londonu

Birkbeck’s School of Social Sciences, History and Philosophy iz Londona poziva domaće i međunarodne kandidate da se prijave za SSHP PGR Research postdiplomske stipendije za 2018/2019. akademsku godinu na Birkbeck univerzitetu u Londonu.

OBLAST:

primijenjena lingvistika i komunikacije, geografija, istorija, klasika i arheologija, filozofija, psihologija i psihosociologija

OPIS

U okviru programa, dodjeljuje se sedam stipendija koje pokrivaju sve troškove studiranja. Budući stipendisti će raditi na svojim istraživačkim projektima koji moraju biti iz neke od navedenih oblasti. Takođe, dodjeljuje se jedna stipendija dostupna za interdisciplinarni projekat. Stipendije se mogu obnavljati za najviše tri godine, u zavisnosti od akademskog uspjeha kandidata.

USLOVI

Mogu se prijaviti domaći i inostrani studenti koji po prvi put upisuju puni magistarski i doktorski studijski program. Pravo na prijavu ostvaruju studenti za naprednim znanjem engleskog jezika. Odabir se vrši na osnovu akademskog uspjeha i kvalifikacija prijavljenih kandidata.

NAČIN PRIJAVE

Kandidati se prvo moraju prijaviti za magistarske/doktorske studije na Birkbeck univerzitetu. Zatim je potrebno preuzeti prijavni obrazac za stipendijski program. Popunjeni obrazac je potrebno poslati odsjeku za koji se kandidat prijavljuje.

ROK ZA PRIJAVU:

10. mart 2018. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Birkbeck je jedan od vodećih univerziteta u Velikoj Britaniji. Istraživanje na Fakultetu društvenih nauka, istorije i filozofije značajno je po saradnji, interdisciplinarnosti i inovativnosti.

Detaljnije: Postdiplomske stipendije na Birkbeck univerzitetu u Londonu