Doktorske stipendije Univerziteta Britanske Kolumbije u Kanadi

Univerzitet Britanske Kolumbije poziva kandidate iz cijelog svijeta da se prijave za doktorsku stipendiju koja pokriva četri godine doktorskih studija na ovoj obrazovnoj instituciji.

OBLAST:

Sve oblasti

OPIS

Program je namijenjen studentima iz cijelog svijeta koji doktorske studije žele otpočeti na kampusu Okanagan ovog univerziteta. Stipendija pokriva troškove školarine i uključuje dodatni iznos od 25.000 dolara za četiri godine trajanje studija. Takođe, postoji mogućnost dodatnih grantova za studenta od strane njegovog supervizora, odsjeka ili fakulteta za istraživačke i druge potrebe.

USLOVI

Kada otpočnu studije, kandidati moraju imati odobrenu studentsku vizu i prijavljen boravak, i otpočeti svoje doktorske studije u septembru 2018. Očekuje se dobar uspjeh na prethodnom nivou studija i neophodno dobro poznavanje engleskog jezika uz priložene rezultate testa (TOEFL).

NAČIN PRIJAVE

Kandidati se najprije prijavljuju za neki od doktorskih programa na samom Univerzitetu, na kampusu Okanagan. Potom će njihov odabrani doktorski program nominovati dva kandidata za stipendiju, dodajući pisma preporuke i transkripte koje su koristili za aplikaciju na sam program, čemu će dodati i aplikacionu formu koju popunjava student dostupnu na linku.

ROK ZA PRIJAVU:

2. februar 2018.

VIŠE INFORMACIJA

Za više informacija o proceduri prijavljivanja posjetite zvanični veb sajt kampusa Okanagan na linku.