mladiinfo

EduCare programi za stažiste u Indiji

EduCARE India (NVO) poziva studente i mlade profesionalce iz čitavog svijeta da se prijave za neki od programa stažiranja te organizacije.

OBLAST:

održivi ruralni razvoj, rodna pitanja, unaprijeđenje položaja žena, ruralno zdravstvo, mikrofinansije, eko gradnja, alternativni izvori energije, šumarstvo, organska poljoprivreda

OPIS

U okviru programa, kandidatima će biti obezbijeđen smještaj i prevoz do radnog mjesta, dok ostale troškove snose učesnici.

Odabrani kandidati će steći vrijedna iskustva u radu samoodrživih NVO-a, razviti nove perspektive i uspostaviti veze sa brojnim ljudima iz relevantnih sektora i steći iskustva u planiranju, istraživanju i vođenju tima.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati koji imaju neophodne akademske kvalifikacije iz relevantnih oblasti za pojedinačne programe.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Kandidati mogu poslati svoj rezime, propratno pismo i kopiju lične karte na: hr@educare.in.

ROK ZA PRIJAVU:

Varira u zavisnosti od programa.

VIŠE INFORMACIJA

EduCARE nudi mogućnosti za stažiranje i volontiranje u svojim programima, projektima i razvojnim aktivnostima u Indiji. EduCARE Indija je NVO sa sjedištem u sjeverozapadnoj Indiji sa radnim objektima u državama Himachal Pradesh, Punjab i, Rajasthan.

Detaljnije: EduCare programi za stažiste u Indiji.