mladiinfo

Education Pioneers grant za postdiplomce u SAD-u

Education Pioneers objavljuje konkurs za dodjelu EP Summer Fellowship stipendija profesionalcima iz oblasti analize podataka, upravljanja projektima i programima, strategija i operacija za transformaciju obrazovnog sektora.

 

OBLAST:

obrazovanje

OPIS

EP Summer Fellowship grant pruža talentovanim profesionalcima lidersku karijeru u okviru obrazovnog sektora. Stručnjaci se postavljaju na 10 nedjeljnih projekata sa vodećim obrazovnim organizacijama, koristeći postojeće veštine i iskustva kako bi imali najveći uticaj.

Tokom programa, odabrani kandidati će učestvovati u programiranju razvoja lidera zajedno sa grupom različitih vršnjaka u cilju postizanja promjene u obrazovanju. Ljetnji stipendijski program traje od sredine juna do sredine avgusta. Kandidatima će biti obezbijeđena stipendija u iznosu od 7.200 dolara.

USLOVI

Mogu se prijaviti domaći i međunarodni kandidati (ukoliko im nije potrebna pomoć pri vađenju vize). Pravo na prijavu ostvaruju kandidati koji imaju:

– najmanje bečelor diplomu
– dvije godine radnog iskustva (isključujući praksu na osnovnim ili postdiplomskim studijama)
– dozvola za rad u Sjedinjenim Državama tokom cjelokupnog programa
– sposobnost za desetočasovni rad
– iskustvo u analizi podataka i operacija, strategijama i upravljanju projektima i programima (profesionalno iskustvo van učionice)
– upisan ili završeni postdiplomski studijski program
– sposobnost preduzimanja inicijative i ostvarivanja rezultata
– potvrdu o visokom akademskom prosjeku
– odlične komunikacione vještine.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose popunjavanjem onlajn prijavnog obrasca sa zvaničnog sajta programa. U okviru prijavnog obrasca je potrebno dostaviti CV.

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE:

18. decembar 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Education Pioneers organizacija mobiliše i priprema nacionalnu mrežu talentovanih lidera i menadžera kako bi transformisali obrazovni sistem i učenicima pružili vještine koje su im potrebne da rade na obrazovanju, karijeri i životu.

Detaljnije:  Education Pioneers grant za postdiplomce u SAD-u.