mladiinfo

Faculty of Science Elite 2017/ 18 međunarodne stipendije

University of Strathclyde raspisao je poziv za međunarodne Faculty of Science Elite stipendije. Namijenjene su studentima osnovnih, postdiplomskih i doktorskih studija.
Dodjeljuju se za oblasti forenzičke nauke, računarstva i informatike, hemije, matematike i statistike, fizike, farmacije i biomedicinske nauke.

Faculty of Science Undergraduate Elite stipendije u iznosu od 2 000 funti služe za pokrivanje troškova školarine i dostupne su svake godine redovnim sudentima osnovnih studija.
Faculty of Science Postgraduate Elite stipendije u iznosu od 3 500/ 2 500 funti za troškove školarine dostupne su za studiranje na MSc/ PGT programima u nauci.

Faculty of Science Research Elite stipendije iznosi 3 000 funti za pokrivanje troškova školarine za svaku godinu studija na punom doktorskom programu.
Kandidati moraju biti spremni da započnu svoje studije u Velikoj Britaniji početkom akademske godine u septembru/ novembru 2017, moraju imati već ponuđeno mjesto na nekom od studija University of Strathclyde i platiti pune međunarodne troškove.

Prijave se predaju onlajn a rok je 18.09.2017. godine. Detaljnije informacije mogu se naći na: https://www.strath.ac.uk/studywithus/scholarships/….