Free Office Finder Business stipendije

Free Office Finder nudi stipendiju namijenjenu pomoći svim studentima osnovnih i post-diplomskih studija, mladim preduzetnicima kojima je potrebna finansijska podrška da bi obezbijedili školovanje i praksu koja im je neophodna da bi upravljali sopstvenim biznis poduhvatom.

 

OBLAST:

Preduzetništvo

OPIS

Stipendija je dostupna svim odličnim studentima koji su već upisani na osnovnim ili post-diplomskim studijama na priznatoj obrazovnoj instituciji. Stipendija takođe obezbjeđuje sredstva i za programe razvoja i drugih vještina koje se tiču preduzetništva.

USLOVI

Da bi se kvalifikovao za stipendiju kandidat mora da:

– Je već upisan na osnovnim ili post-diplomskim akademskim studijama u oblasti preduzetništva.

– Da poznaje dobro engleski jezik (IELTS test).

– Posjeduje pismo preporuke od predmetnog profesora ili koordinatora.

– Ima ambiciju da osnuje sopstveni biznis

– Jasno obrazloži zbog čega mu je neophodna finansijska podrška u obliku stipendije.

NAČIN PRIJAVE

Kandidat kao dio prijave podnosi motivaciono pismo od okvirno 500 karaktera, kontakt informacije, izvještaj o dosadašnjem akademskom uspjehu, pismo preporuke kao i gore navedeno obrazloženje o potrebi za finansijskom podrškom. Kandidat mora obezbijediti i potvrdu o poznavanju engleskog jezika.

ROK ZA PRIJAVU:

31. mart 2018.

VIŠE INFORMACIJA

Stipendija se isplaćuje u iznosima od po 1000 dolara za do pet studenata godišnje. Stipendija se može koristiti i za tekuće troškove studiranja, poput knjiga, materijala i životnih troškova.

Više informacija možete naći na veb prezentaciji stipendije