mladiinfo

Volontirajte u Human Health Projects organizaciji

Organizacija Human Health Projects iz Los Anđelesa poziva volontere iz čitavog svijeta da se prijave na radnu poziciju blogera pri toj organizaciji.

OBLAST:

blogovanje, kreativno pisanje

OPIS

HHP volonterski program je namijenjen iskusnim piscima/blogerima koji žele da pišu za blog HHP organizacije. Organizacija ne može na bilo koji način objaviti material koji je bloger napisao bez prvobitne dozvole autora. Odabrani kandidati će raditi od šest mjeseci do jedne godine, uz radni fond koji iznosi nekoliko sati sedmično.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz čitavog svijeta. Prethodno iskustvo u oblasti medicine nije uslov za prijavu, ali kandidati moraju imati odlične vještine za pisanje, osnovno znanje o HTML-u i interesovanje za zdravstvenu zaštitu kao ljudskom pravu.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je dostaviti rezime i (najmanje) tri linka na kojima su radovi kandidata na e-mail adresu: kheya.d@humanhealthproject.org.

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

Human Health Projects je svjetska neprofitna organizacija kojoj je cilj da unaprijedi opšte znanje ljudi o zdravstvenoj zaštiti. Cilj organizacije je da edukuje javnost o važnosti zdravstvene zaštite kroz razne kampanje i druge načine informisanja.

Detaljnije: Volontirajte u Human Health Projects organizaciji.