mladiinfo

Iflexion nagradni konkurs za najbolji esej

U cilju podrške obrazovanju, kompanija Iflexion objavljuje konkurs za studente osnovnih i postdiplomskih studija koji žele da učestvuju u takmičenju za najbolji esej.

OBLAST:

kreativno pisanje

OPIS

Stipendije su namijenjene kandidatima koji potiču iz Sjedinjenih Država, Kanade, Australije, Novog Zelanda i zemalja EU-a. Takmičenje se sastoji u pisanju eseja i najbolji kandidat će dobiti novčanu nagradu u iznosu od 1 000 dolara za podršku u njegovom obrazovanju.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati koji su na redovnim osnovnim ili postdiplomskim studijama akreditovanog univerziteta koji se nalazi u jednoj od programskih zemalja. Kvalifikovani kandidati imaju najmanje 18 godina.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti onlajn prijavni obrazac. U okviru obrasca, potrebno je dostaviti esej na temu: “Kako će mobilna tehnologija promijeniti maloprodaju za pet godina?”. Esej mora biti napisan na engleskom jeziku, a ne smije sadržati više od 1 500 riječi. Za sva dodatna pitanja, kandidati se mogu obratiti na email adresu: contact@iflekion.com.

ROK ZA PRIJAVU:

31. decembar 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Iflexion kompanija je osnovana 1999. godine i bavi se razvojem softvera i srodnim IT uslugama. Kompanija kombinuje provjerene metodologije, znanje poslovnog domena i tehnološku ekspertizu kvalifikovanih profesionalnih softvera za pružanje visokokvalitetnih rješenja.

Detaljnije: Iflexion nagradni konkurs za najbolji esej

Iz oblasti kreativnog pisanja predlažemo i Flip Flops konkurs za najbolji esej