mladiinfo

Potreban online administrator PROJECT-E organizaciji

PROJECT-E, neprofitna organizacija iz Etiopije, poziva visoko motivisane trenutne i svršene studente da se prijave za volontersku poziciju online administratora i podrže PROJECT-E Team Europe.

OBLAST:

komunikacije, odnosi sa javnošću, prikupljanje sredstava, finansije i menadžment talenta

OPIS

PROJECT-E volonterski program je otvoren za mlade studente koji su zainteresovani za rad nevladinih organizacija, osnaživanje žena i obrazovanje. Radni angažman je zasnovan na šestomjesečnom ili jednogodišnjem online radu i uključuje nepuno radno vrijeme od nekoliko časova sedmično.
Odabrani kandidati će raditi u oblasti komunikacija, odnosa sa javnošću, prikupljanja sredstava, finansija ili menadžementa talenta.

USLOVI

Mogu se prijaviti trenutni i svršeni studenti iz svih zemalja sa interesovanjem za rad na osnaživanju žena, nevladinih organizacija i obrazovanja. Pravo na prijavu ostvaruju kandidati koji:
– odlično poznaju MS Office aplikacije;
– su motivisani i sposobni za samostalni rad;
– imaju napredno znanje engleskog jezika;
– su spremni na pet časova rada nedjeljno.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti prijavni obrazac na: http//:apply.project-e.eu. U sklopu obrasca, kandidati moraju otpremiti svoj CV i propratno pismo u kom objašnjavaju svoju motivaciju za prijavu.

ROK ZA PRIJAVU:

30. novembar 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA

PROJECT-E je prvobitno osnovana u Njemačkoj i registrovana kao međunarodna nevladina organizacija u Etiopiji. Organizacija ima za cilj da obezbijedi stručnu obuku kao sredstvo u borbi protiv siromaštva, a uključuje mlade Etiopljanke koje se nalaze u finansijskoj, socijalnoj ili psihološkoj nevolji i nemaju pristup obrazovanju.

Detaljnije: Potreban online administrator PROJECT-E organizaciji