mladiinfo

Jonathan Young PhD stipendije na Exeter univerzitetu

 

Poslovna škola Exeter univerziteta objavljuje konkurs za dodjelu stipendija studentima koji žele da upišu osnovne i postdiplomske studije na Univerzitetu u Engleskoj.

 

OBLAST:

poslovne administracije

 

OPIS

 

U okviru prograna, dodjeljuju se do dvije stipendije u vrijednosti od maksimalno 1000 funti. Stipendije su namijenjene za finansiranje putovanja koja se odnose na studije ili istraživanja tokom akademske 2017/18 godine, isključujući dnevna putovanja do i sa Univerziteta. Razlog putovanja na navedeno odredište mora objašnjen i potrebno je imati podršku mentora.

 

USLOVI

 

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja koji ispunjavaju akademske preduslove za upis osnovnih ili postdiplomskih studija. Prednost će imati studenti koji nijesu dio nekog stipendijskog programa.

 

NAČIN PRIJAVE

 

Da bi se prijavili, kandidati moraju popuniti online prijavni obrazac koji se može naći na zvaničnom sajtu programa. Uz obrazac se dobija pristup informacijama o potrebnoj dokumentaciji.

 

ROK ZA PRIJAVU:

 

Krajnji rok za dostavljanje prijava je 31. oktobar. 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA

1851. godine u gradu Exeter su osnovane škole umjetnosti i nauke, što su bili prvi koraci ka osnivanju savremenog Exeter univerziteta. U 2015. godini, Univerzitet se našao među deset najboljih na rang listi institucija visokog obrazovanja u Velikoj Britaniji.

Detaljnije: Jonathan Young PhD stipendije na Exeter univerzitetu

Comments are closed.