mladiinfo

 Erasmus+ obuka za omladinske radnike u Budimpešti

U okviru projekta ’’Moć neformalnog obrazovanja’’, Tempus Public Foundation poziva sve omladinske radnike da se prijave za učešće u obuci u oblasti neformalnog obrazovanja (NFE) koja će biti održana između 10. i 15. novembra u Budimpešti. 

OBLAST:


neformalno obrazovanje, aktivizam


OPIS


Obuku organizuje mađarska agencija Tempus Public Foundation u okviru Erasmus+ Youth in Action programa za ukupno 30 učesnika iz Erasmus+ programskih zemalja. Projekat ima za cilj da podstakne učesnike da razmišljaju o moći neformalnog obrazovanja i drugih neformalnih metoda. U okviru obuke, diskutovaće se o evropskoj NFE strategiji i radu omladinskih organizacija.

USLOVI


Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja Evrope. Pravo na prijavu ostvaruju kandidati koji imaju 18 ili više godina i odlično znanje engleskog jezika. Kvalifikovani kandidati su omladinski radnici i lideri.

NAČIN PRIJAVE


Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti online prijavni obrazac koji se može naći na zvaničnom sajtu programa.

ROK ZA PRIJAVU:

9. oktobar 2017. godine.


VIŠE INFORMACIJA


Tempus Public Foundation (TPF) je neprofitna organizacija koju je 1996. godine osnovala mađarska Vlada sa zadatkom da upravlja programima međunarodne saradnje i posebnim projektima u oblasti obrazovanja, obuke i pitanja vezanih za EU.

Detaljnije: Erasmus+ obuka za omladinske radnike u Budimpešti