mladiinfo

Stipendije za doktorska istraživanja na RMIT univerzitetu

Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) univerzitet objavljuje konkurs za dodjelu stipendija domaćim i inostranim studentima koji namjeravaju da upišu doktorske studije na RMIT univerzitetu u Australiji. 

OBLAST:

umjetnost i dizajn, arhitektura, obrazovanje, inženjering, razvoj, računarski znanstveni i informacijski sistemi, poslovanje i upravljanje, komunikacijske i medijske studije

OPIS

RMIT stipendije se dodjeljuju za period od tri godine, sa mogućim produženjem od tri mjeseca studija. Stipendije obuhvataju troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja (OSHC), dok su stipendisti dužni da pokriju razliku između dužine trajanja OSHC programa i dužine trajanja OSHC vize koje je potrebno za studentsku vizu.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati koji imaju master diplomu ili dovršavaju master tezu (pri čemu imaju visok prosjek ocjena), bečelor diplomu sa GPA prosjekom od 4 ili njegovim ekvivalentom (80 procenata ili više) i publikacije ili značajno istraživačko iskustvo koje se može smatrati ekvivalentnim publikacijama.

Svaki kandidat mora prvo dobiti ponudu za mjesto na programu Univerziteta. Aplikanti čiji maternji jezik nije engleski, moraju da se upišu na program koji ne uslovljava po pitanju znanja engleskog jezika ili moraju imati sertifikate o naprednom nivou znanja.

Kandidati koji su stekli PhD diplomu ili su u procesu sticanja iste, neće biti razmotreni za stipendijski program.

NAČIN PRIJAVE

Kanidati se mogu prijaviti za program preko iApply opcije (na zvaničnom sajtu). Potrebno je popuniti prijavni obrazac za stipendiju koji je dostupan samo u toku primjenjivog stipendijskog kruga i koji se može preuzeti sa zvaničnog sajta programa. Uz navedeno, kandidati moraju dostaviti prateću dokumentaciju.

 

ROK ZA PRIJAVU: 

Krajnji rok za dostavljanje prijava je 31. oktobar 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Jedna od izvornih australskih tercijarnih institucija, RMIT univerzitet ima međunarodni ugled za izvrsnost u stručnom i strukovnom obrazovanju, primijenjenom istraživanju i angažmanu s potrebama industrije i zajednice.

Detaljnije: Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT)