Konkurs za učešće u umjetničkom programu u Singapuru i Malesiji

The Artists for a Better World (umjetnici za bolji svijet) raspisuje konkurs za umjetnike, administratore i programere širom svijeta da učestvuju u programu koji će se održati u Singapuru i Malesiji u periodu od septembra 2017. do marta 2018. godine. 
Ovaj program teži da razvije kulturu za bolji ekosistem, koji iskorištava moć umejtnosti i kulture i nastoji da stvori pozitivne društvene promjene. Ove godine program će se fokusirati na istraživanje načina na koji umjetnost može stvoriti pozitivne društvene promjene za osobe sa invaliditetom.
Povežite se sa profesionalcima iz regionalnog ekosistema uključujući korporacije, organizacije socijalne zaštite, obrazovne i kulturne institucije koje žele iskoristiti umjetnost za društvene promene.
Pravo na učešće imaju umjetnici i kulturni praktičari iz bilo kog žanrovskog ili umjetničkog administratora ili programera iz organizacija za socijalni rad, zainteresovani za projekte zasnovane na umjetnosti koje imaju za cilj stvaranje socijalnog uticaja unutar zajednice sa invaliditetom, imati prethodno iskustvo u radu sa zajednicom kroz umjetnost, komunikativan i sposoban da radi na engleskom.
Prijave su otvorene do 11. avgusta.
Za više informacija možete posjetiti link: http://vvv.mladiinfo.eu/…/artists-better-vorld…/…