mladiinfo

Potreban koordinator za zaštitu LRHC kvaliteta

Liberty Resources, Inc. (LRI) neprofitna organizacija objavljuje konkurs za prijem na radnu poziciju koordinatora za zaštitu kvaliteta njege u Filadelfiji.

OBLAST:

zdravstvena njega

OPIS

LRHC radni angažman uključuje minimalnu platu u iznosu od 30.000 dolara, odnosno maksimalnu platu u iznosu od 35.000 dolara. Koordinator za zaštitu kvaliteta njege obezbjeđuje potrošačima usluge potrebne za život, učenje i rad.

Shodno navedenom, kandidat nudi mogućnost identifikacije, pružanja i održavanja redovne podrške kako bi se obezbijedio kontinuitet brige uz održavanje usklađenosti sa svim propisima o ugovoru i finansiranju.

Lokalna putovanja na terenu u Filadelfiji sastoje se od kućnih posjeta. Lično životno iskustvo/istorija relevantna za poziciju je prihvatljiva kao zamjena za obrazovanje i/ili radna iskustva.

Prisustvo u glavnoj kancelariji određuje menadžer i direktor. Radni angažman podrazumijeva rad na daljinu, te koordinator za zaštitu kvaliteta mora biti na adekvatnom nivou za rad na daljinu sa minimalnim nadzorom na licu mjesta. Zaposlenom se može tražiti da prisustvuje sastancima izvan primarnog mjesta rada.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati koji imaju najmanje dvije godine iskustva u zdravstvenoj zaštiti ili upravljanju kvalitetom. Da bi ostvarili pravo na prijavu, kandidati moraju ispuniti sljedeće uslove:

– kandidat je informatički pismen (Excel i Word)
– kandidat ima odlične vještine komunikacije (pisane i usmene)
– kandidat ima izražene organizacione vještine
– kandidat je orijentisan ka detaljima
– kandidat mora biti u stanju da dobro upravlja problemima u konfliktnim situacijama.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem na email adresu: HR@libertyresources.org. Potrebno je dostaviti rezime i propratno pismo (sa obavezno naznačenim zahtijevima kandidata koji se odnose na platu).

ROK ZA PRIJAVU:

Prijave su stalno otvorene.

VIŠE INFORMACIJA

LRI je neprofitna organizacija koja se zalaže za promovisanje samostalnog života za osobe sa invaliditetom. LRI je posvećena afirmativnoj akciji kako bi se osiguralo da osobe sa invaliditetom, posebno oni koji su članovi tradicionalno manje zastupljenih grupa, dobijaju pun pristup LRI-u, uključujući i mogućnosti zapošljavanja.

Detaljnije: Potreban koordinator za zaštitu LRHC kvaliteta

Iz oblasti medicine predlažemo i Stažirajte u CRCC Asia kompaniji u Japanu