mladiinfo

 LDI Fellowship program za mlade lidere 

Landmark Development Initiative (LDI) poziva sve mlade lidere i profesionalce da se prijave za Emerging Institutions Fellowship program.


OBLAST:

 

biznis, međunarodni razvoj, finansije, menadžment


OPIS


Emerging Institutions Fellowship Program (EIFP) pruža praktične usluge za globalne mlade poslovne i razvojne lidere u vodećim profitnim i neprofitnim firmama u Africi. Program je dizajniran tako da odgovara afričkom kapitalu, a mladi ljudi moraju poznavati stanje u Africi.

Tokom LDI angažmana, učesnici će:

– iskusiti rast najinovativnijih afričkih kompanija
– biti direktno izloženi tržištima u razvoju
– imati plaćene pozicije, smještaj i putovanje
– imati mogućnost za obuku i profesionalni razvoj
– imati pristup globalnoj mreži LDI Africa.

 

USLOVI


Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja. EIFP program je otvoren za kandidate različitih vještina i sposobnosti koji imaju bečelor diplomu (četiri godine) i napredno znanje engleskog jezika. Kvalifikovani kandidati ispunjavaju sljedeće kriterijume:

– kandidat ima od dvije do deset godina radnog iskustva
– kandidat ima profesionalno iskustvo u oblasti biznisa, menadžmenta, strategija, finansija i društvenog poslovanja i međunarodnog razvoja.

 

NAČIN PRIJAVE


Prijave se podnose elektronskim putem na email adresu: apply@ldiafrica.org. Potrebno je dostaviti popunjeni obrazac za prijavu, rezime, propratno pismo i dvije preporuke. Kandidati moraju preuzeti obrazac za prijavu sa zvaničnog sajta programa.


ROK ZA PRIJAVU:


15. novembar 2017. godine.

 

VIŠE INFORMACIJA


LDI Africa gradi kapacitet za afričke korporacije, mala preduzeća i neprofitne organizacije kako bi stekle priliku da se takmiče na globalnom tržištu.

Detaljnije: LDI Fellowship program za mlade lidere

Iz oblasti biznisa predlažemo i CENE traži programskog asistenta u Bostonu