mladiinfomne

Postdiplomske stipendije na Leicester univerzitetu

Leicester univerzitet dodjeljuje stipendije inostranim studentima koji žele da upišu postdiplomske studije u Engleskoj.

OBLAST:

biznis i menadžment, hemija, obrazovanje, ekonomija, finansije i računovodstvo, inženjering, engleski jezik i književnost, geografija i geologija, istorija i arheologija, umjetnost, pravo i kriminologija, matematika i računarstvo, mediji, film i komunikacije, medicina, fizika, političke i društvene nauke, itd.

OPIS

Dodjeljuje se 50 stipendija u iznosu od 3 500 funti koji je namijenjen za umanjenje troškove školarine.

USLOVI

Pravo na prijavu ostvaruju inostrani studenti koji se po prvi put upisuju na magistarske studije na Leicester univerzitetu. Kvalifikovani kandidati mogu finansirati studije tokom boravka u Engleskoj i ispunjavaju kriterijume prijema na Univerzitet. Takođe, preduslov za prijavu je da kandidat ima pismo ponude (uslovno ili bezuslovno) do 10. marta 2018. godine.

NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je preuzeti prijavni obrazac, popuniti i dostaviti na e-mail adresu: scholarships@le.ac.uk.

ROK ZA PRIJAVU:

30. mart 2018. godine

VIŠE INFORMACIJA

Leicester univerzitet je priznata i vodeća akademska javna istraživačka institucija u Engleskoj. Leicester je univerzitet posvećen međunarodnim istraživanjima i visokokvalitetnom inspirativnom obrazovanju.

Detaljnije: Postdiplomske stipendije na Leicester univerzitetu.