Master’s In Public Administration stipendija

 

University College London i Apolitical nude višestranu i prestižnu stipendiju u iznosu od 10.000 funti studentima koji su najspremniji da pomognu kao lideri u izgradnji budućih institucija.

 

 

OBLAST:

Javna administracija

OPIS

Ova stipendija nastala je u partnerstvu između University College London i Apolitical-a i nudi učešće u inovativnim i jedinstvenim Master programima koji kombinuju javnu politiku i oblasti koje se tiču odsjeka za nauku, tehnologiju, i inžinjerstvo na jednom od vodećih svjetskih univerziteta. Uloga Apolitical-a je da pruži podršku budućim kadrovima kroz saradnju sa njihovim piscima i ekspertima, kao i kroz njihovo učešće u istraživanjima i radovima, te prestižnim događajima gdje su u mogućnosti da ostvare veze i kontakte sa međunarodnim instancama. Iznos stipendije je 10.000 funti i namijenjen je umanjivanju troškova školarine. Idealnog kandidata krasi tehnološka pismenost, kosmopolitski stav, okrenutost inovacijama i javnoj službi gdje su neophodne promjene za rješavanje budućih problema.

USLOVI

Stipendije se nude svim aplikantima za neki od pet master programa u oblasti javne politike koji se nude na University College London i koji su dobili ponudu za upis. Ocjena njihove aplikacije će se izvršiti pomoću kriterijuma kao što su prethodni uspjeh, poznavanje engleskoj jezika, prethodno interesovanje ili relevantno radno iskustvo u oblastima javne administracije i politike, društvenih ili prirodnih nauka, tehnologije, vladinog ili nevladinog sektora kao i industrije.

NAČIN PRIJAVE

Kandidati se prijavljuju na neki od master programa u oblasti javne politike na University College London, gdje se uz akademske i druge kvalifikacije očekuje i potvrda o poznavanju engleskog jezika. Potom prijavu za program stipendije podnose na zvaničnoj prezentaciji Apolitical-a.

ROK ZA PRIJAVU:

23. mart 2018.

VIŠE INFORMACIJA

 

Više informacija je dostupno na linku, a za više detalja dostupan je i kontakt mejl eve.powell@apolitical.co