mladiinfo

m!M obilježava Dan volontera

NVO Mladiinfo Montenegro obilježiće Međunarodni dan dobrovoljnog rada za ekonomski i društveni napredak – Međunarodni dan volontera petog decembra 2017. godine.

 

Tim povodom, volonteri m!M tima organizuju akciju od 15.00 do 20.00 časova u tržnom centru Delta City, gdje će na zabavan i kreativan način pokušati da motivišu mlade i građane u Crnoj Gori da se zainteresuju za volonterski rad.

Tokom akcije, volonteri će šetati tržnim centrom u majicama organizacije i fotografisaće se sa prolaznicima u “instagram okviru”, te na taj način pokušati da skrenu pažnju i kroz razgovor informišu javnost o volonterizmu u Crnoj Gori.

Takođe, volonteri će dijeliti promotivni materijal naše organizacije na štandovima kako bi posjetioci Delte imali priliku da se bliže upoznaju sa radom naše organizacije, kao i sa radom volonterskog servisa.

Volonterski servis m!M-a broji 30 volontera koji djeluju u okviru tri volonterska tima. Cilj organizovanja ovog događaja jeste promovisanje volonterizma i podizanje svijesti mladih o korisnosti volonterskog rada. Obilježavanjem ovog dana m!M nastoji da skrene pažnju mladih i podstakne ih da učestvuju u unapređenju njihovog položaja, kao i da ih podsjeti da predstavljaju izuzetno značajnu kategoriju stanovništva i buduće nosioce promjena u društvu. Volonteri su u prilici da steknu nova iskustva, znanja i vještine i da ostvare nova prijateljstva i kontakte, kao i da iskoriste mogućnost stručnog usavršavanja i ličnog napredovanja.

NVO Mladiinfo Montenegro bavi se promovisanjem volonterizma i podsticanjem mladih na aktivno učešće u životu zajednice.

Ovim putem pozivamo sve mlade i građane u Crnoj Gori da dođu u Deltu i pridruže nam se kako bismo zajedno proslavili i obilježili ovaj dan.