M!M organizuje radionicu “Mladi i preduzetništvo u Crnoj Gori”

Mladiinfo Montenegro u okviru projekta Idea2 Europe koji sprovodi u partnerstvu sa organizacijom Biznis Nova iz Novog Sada organizuje radionicu pod nazivom “Mladi i preduzetništvo u Crnoj Gori”. Radionica će se održati u novootvorenim prostorijama Omladinskog centra u četvrtak 02.03.2017. sa početkom 11 časova.

Radionicu će voditi predsjednica NVO Mladiinfo Montenegro Milica Žugić, kao i predstavnik M!M-a Vuk Mašanović koji će podijeliti svoje znanje stečeno tokom treninga u Novom Sadu, Grčkoj i Briselu. Prisutni će imati priliku da slušaju o tome kako započeti sopstveni biznis, kakva je zakonska regulativa i koji su to oblici privredne djelatnosti koju mogu obavljati. Saznaće više o tome kako biti uspješan u ovoj oblasti i koje su to preduzetničke vještine koje moraju posjedovati da bi uspjeli.

Naš gost predavač biće i mr Vladimir Pavićević pomoćnik sekretara Sekretarijata za rad, mlade i socijalno staranje koji će predstaviti rad Sekretarijata kao i mogućnosti koje Glavni grad Podgorica nudi mladim ljudima u Crnoj Gori koji žele da pokrenu sopstveni biznis.

Radionica je besplatna i mogu joj prisustvovati svi zainteresovani mladi.

M!M je osnovana sa ciljem da poboljša položaj mladih u Crnoj Gori, kroz informisanje, edukaciju i njihovo aktivno učešće u društvu. Naša vizija su mladi kao ključni akteri razvoja zajednice.