M!M proslavlja šesti rođendan

NVO Mladiinfo Montenegro povodom proslave svog šestog rođendana organizuje niz aktivnosti koje će se održati 30. marta.

Prva među njima je akcija dobrovoljnog davanja krvi, kada će se članovi organizacije, a i svi zainteresovani građani okupiti ispred Zavoda za transfuziju krvi i dobrovoljno donirati krv.

Okupljanje će se vršiti rano ujutro sa početkom u 08:00 časova. Akcija se realizuje u saradnji sa NVO Mensa Crne Gore.

Nakon toga Mladiinfo Montenegro održaće konferenciju za medije u Tehnopolisu u Nikšiću, gdje će predstaviti rezultate monitoringa koji je sproveden u okviru projekta „Penicilin za korupciju“ koji je podržan kroz program “Misli lokalno – djeluj lokalno! – Borba protiv korupcije na lokalnom nivou” koji realizuje Centar za građansko obrazovanje (CGO), u saradnji sa NVO “Bonum” iz Pljevalja, NVO Inkubator iz Kotora i NVO Centar za istraživačko novinarstvo (CIN) iz Podgorice, a finansira ga Evropska unija.

Takođe, povodom proslave rođendana prisutni će se zasladiti tortom i na taj način će zajednički proslaviti šest godina postojanja. Press će početi u 12 časova.

U večernjim satima Mladiinfo Montenegro organizuje i rođendansku “žurku”. Svi zainteresovani mogu doći na koncert u sali „Zahumlja“ kada će nastupiti mladi muzičari: Ismail Delija, BLUNT, LUCIDAN, KELA, SIMPLY, TEBREX, DJ IRON, kao i plesna grupa ROYAL.

Događaj je dio Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću za mart, a cilj događaja je promocija talentovanih mladih Nikšićana i njihovo predstavljanje široj javnosti.
Rođendanski koncert počeće u 20 sati, a ulaz je slobodan.

Mladiinfo Montenegro je nevladina, dobrovoljna, samostalna, nepolitička i neprofitna organizacija, koja je osnovana 30. marta 2011. Glavni cilj udruženja je: poboljšanje položaja mladih, informisanje, pospješivanje aktivnog učešća u društvu, kao i podizanje svijesti društva o pitanjima i problemima koji se tiču mladih.

Glavni cilj udruženja je: poboljšanje položaja mladih, informisanje, pospješivanje aktivnog učešća u društvu, kao i podizanje svijesti društva o pitanjima i problemima koji se tiču mladih.
Misija udruženja: Poboljšanje položaja mladih u Crnoj Gori i doprinos njihovom ličnom i profesionalnom razvoju.

M!M se bavi podizanjem svijesti o neformalnom obrazovanju, podizanjem svijesti i promocijom ljudskih i manjinskih prava, podizanjem svijesti o marginalizovanim grupama, njihovim problemima i pravima. Vizija naše organizacije su mladi ljudi kao ključni akteri razvoja zajednice.