M!M tim na treningu u Rumuniji

Članovi NVO Mladiinfo Montenegro učestvovali su na trening kursu pod nazivom ,,Brand You“ koji je organizovala rumunska NVO Global Youth Empowerment u okviru Erasmus plus programa. Trening je trajao do 8. do 16. decembra 2014. godine, a održan je u Segešvaru (Sighisoara), u Rumuniji.

Naši članovi su na ovom treningu imali priliku da kroz radionice i predavanja stručnjaka uče o ličnom brendiranju, internet brendiranju, važnosti i uticaju društvenih mreža, kao i o najboljim načinima za korišćenje društvenih mreža.

DSCF6390

 

 

 

 

Dobili su i instrukcije o tome kako napisati CV, propratno pismo, motivaciono pismo, a diskutovalo se i o načinima ponašanja na razgovoru za posao. Učesnici su takođe imali prilike da pokažu naučeno kroz grupne prezentacije na temu koju su im zadali predavači.

DSCF5172

 

 

 

U sklopu seminara bio je organizovan izlet u Sibiu, jedno od kulturnih središta Rumunije, gdje su učesnici posjetili jedan od najljepših Božićnih bazara u Evropi.

DSCF6765

 

 

 

 

 

 Trening je pohadjalo 28 učesnika iz ukupno šest zemalja i to – Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Bugarska i Rumunija. Naši članovi su na seminaru sklopili mnogobrojna internacionalna prijateljstva i svako veče učili o kulturama različitih zemalja učesnica kroz interkulturalne večeri.

DSCF5233

DSCF7050