M!M tim proslavio Dan volontera

NVO Mladiinfo Montenegro obilježila je u Bijelom Polju 5. decembar, Svjetski dan volontera. U saradnji sa lokalnom samoupravom te opštine organizovana je manifestacija u Domu kulture kojoj su prisustvovali direktori i učenici osnovnih i srednjih škola, kao i gradjani.

Program povodom obilježavanja Dana volontera vodila je volonterka  Mladiinfo Montenegro Denisa Pušija, a sam dogadjaj svečano je otvorio predsjednik Skupštine opštine Bijelo Polje Džemal Ljušković.

za sajt 3 za sajt 2

 

 

 

 

 

Nakon toga prisutnima smo predstavili našu organizaciju, naš portal www.mladiinfo.me kao i naš volonterski servis. M!M tim govorio je o volontiranju, značaju i koristima od volontiranja. Kroz kratak video mladi su poručili zašto volontiraju i pozvali prisutne da se i oni uključe. Naši volonteri pripremili su i skeč kojim su ukazali na značaj aktivnog učešća mladih.

za sajt 6 za sajt 4

 

 

 

 

 

Da je volontiranje zabavno pokazali smo i kroz muziku. Publici se svojim pjesmama predstavio Isak Šabanović, nastupili su i Uroš Raičević i Armin Mulić koji su pjevali i svirali, a svojim lijepim glasom manifestaciju je zatvorila naša volonterka iz Mojkovca Maja Mijović.

za sajt 5