M!M u posjeti Ambasadi Republike Poljske

Predstavnici Mladiinfo Montenegro posjetili su Ambasadu Republike Poljske i razgovarali sa Anom Kasprzak, sekretarom za politička i ekonomska pitanja te zemlje. Tema sastanka bila je upoznavanje i kratak prikaz aktivnosti i interesovanja naše organizacije, kao i razgovor o mogućoj saradnji između Ambasade Poljske u Crnoj Gori i NVO Mladiinfo Montenegro u predstojećem periodu.

Predstavnica Ambasade Poljske, Ana Kasprzak, upoznala se sa aktivnostima i funkcionisanjem organizacije Mladiinfo Montenegro kroz razgovor sa našim predstavnicima, koji su predočili da postoje brojni potencijali moguće saradnje. Poseban akcenat usmjeren je na zajedničku organizaciju različitih projekata, čiji je cilj promocija i uključenost mladih ljudi kao glavnog temelja razvitka cjelokupnog društva.

Ana Kasprzak naglasila je da su napori koje naša organizacija sprovodi itekako značajni i da je Ambasada Poljske raspoložena i otvorena za svaki vid saradnje sa NVO Mladiinfo Montenegro. Našim predstavnicima uručila je promotivne materijale o kulturi i istoriji Republike Poljske.