mladiinfo

Multifaith Alliance for Syrian Refugees traži volontera

Multifaith Alliance for Syrian Refugees (MFA) iz Vašingtona objavljuje poziv za volontiranje. Program je namijenjen svim volonterima koji su posvećeni uspostavljanju saradnje u polju vjerskih i kulturoloških granica, promovisanju i podržavanju aktivnosti koje su usmjerene ka pružanju pomoći sirijskim izbjeglicama i promovisanje njihovog procesa ponovnog naseljavanja.

OBLAST:

vjera i kultura, prva pomoć

OPIS

MFA volontiranje nije plaćeno.  U okviru ovog programa volonteri će pomagati u opštim poslovima organizacije. Pored toga neke od njihovih odgovornosti su: prisustvovanje i praćenje Capitol Hill saslušanja i partnerskih događaja, istraživanje raznih prjedloga aktivnosti vezano za sastanke i brifinge, izrada materijala za MZP izjave, izdanja, ostavke, raspoređivanje i planiranje MFA događaja u Vašingtonu, praćenje relevantnih izvora za razvoj politike koja se tiče sirijskih izbjeglica i održavanje kontakta sa partnerima MSP-a.

USLOVI


Vještine koje su neophodne za poziciju su: solidno poznavanje federalnog izvršnog i zakonodavnog procesa (obavezno) (poželjno je da se prijave studenti sa političkih nauka), iskustvo u sprovođenju kvalitetnog istraživanja i analize, odlično poznavanje engleskog jezika, Word, Excel, PowerPoint i relevantnih programa kao i sposobnost samostalnog rada, multitaksinga i davanje kvalitetnih rezultata.

NAČIN PRIJAVE

Da bi se prijavili, zainteresovani moraju poslati CV, propratno pismo, detalje dostupnosti (dane i sate za rad), pisani primjerak i tri pisma preporuke na mejl naveden na stranici. Student će dobiti refundaciju za troškove puta.

ROK ZA PRIJAVU:

Uvijek aktivno

VIŠE INFORMACIJA

Detaljnije: Multifaith Alliance for Syrian Refugees (MFA)