mladiinfo

Nacionalna konferencija u organizaciji CeMI-a u Podgorici

U okviru projekta „Osposobljavanje mladih iz sjevernih opština Crne Gore za tržište rada“, koji je finansiran od strane Ministarstva sporta Crne Gore, Centar za monitoring i istraživanje (CeMI) poziva predstavnike omladinskih organizacija i mlade da se prijave za učešće u Nacionalnoj konferenciji koja će se održati 30. novembra u prostorijama PR centra sa početkom u 11:00 časova.

 

OBLAST:

 

politike za mlade

 

OPIS

 

Centar za monitoring i istraživanje (CeMI) organizuje konferenciju kao završni događaj u okviru projekta „Osposobljavanje mladih iz sjevernih opština Crne Gore za tržište rada“, koji je finansiran od strane Ministarstva sporta Crne Gore, kroz konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata na osnovu godišnjeg plana ostvarivanja Nacionalne strategije za mlade za 2017. godinu.

U okviru konferencije, biće prezentovani rezultati projekta, a predviđen je i razgovor o idejama za razvoj politika za mlade. Posjetioci će dati svoj doprinos kvalitetu diskusije u cilju analize i formulisanja zaključaka o politikama za mlade sa posebnim osvrtom na sjever Crne Gore.

 

USLOVI

 

Pravo na prijavu ostvaruju predstavnici omladinskih organizacija, predstavnici kancelarija za mlade iz pomenutih opština, predstavnici univerziteta u Crnoj Gori, kao i mediji.

 

NAČIN PRIJAVE

 

Zainteresovani kandidati su dužni da potvrde svoje učešće na e-mail: dajana.cemi@gmail.com, ili na broj telefona: 020/511-424.

 

ROK ZA PRIJAVU:

 

27. novembar 2017. godine

 

VIŠE INFORMACIJA

 

Centar za monitoring i istraživanje – CeMI je nevladina organizacija osnovana maja 2000. godine, sa glavnim ciljem da obezbijedi infrastrukturnu i ekspertsku podršku za kontinuirano nadgledanje cjelokupnog procesa tranzicije u Crnoj Gori.

 

Detaljnije: Nacionalna konferencija u organizaciji CeMI-a u Podgorici