mladiinfo

Obuka za žene u oblasti digitalnih medija

Institut Poynter, globalni lider u novinarstvu, poziva žene da se prijave za program obuke Leadership Academy for Women in Digital Media koja će se održati od 18. do 23. marta u gradu St. Petersburg, Florida.

OBLAST:

digitalni mediji

OPIS

Program Leadership Academy for Women in Digital Media je besplatan program obuke otvoren za 28 učesnika i usredsređen na usavršavanje vještina i znanja koji su potrebni za uspješnije rukovođenje digitalnim medijima. Sesije uključuju predavanja o načinu efektivnog upravljanja, upravljanja teškim situacijama, master taktikama za pregovore i izgradnje kolaborativnih timova. Učesnici će imati individualne treninge tokom i nakon programa, te razviti lične strategije liderstva koje će im pomoći u razvoju dalje karijere.

Učesnice su u obavezi da pokriju troškove putovanja i smještaja tokom sedmicu dana boravka na Floridi. Takođe je dostupan i ograničen broj naknada za putovanje koje će biti dodijeljene nakon završetka procesa prijavljivanja.

USLOVI

Pravo na prijavu ostvaruju kandidatkinje širom svijeta koje rade u oblasti digitalnih medija i imaju rukovodeće odgovornosti – formalno ili neformalno. Obavezno je znanje engleskog jezika.


NAČIN PRIJAVE

Prijave se podnose elektronskim putem. Potrebno je popuniti online prijavni obrazac na: https://docs.google.com/…/1FAIpQLScNWMvCxvaD1u…/viewform. Prije nego što otpočnu proces prijave, kandidati moraju pripremiti:

– radnu biografiju;
– primjerak digitalnog projekta kandidatkinje;
– biografsku skicu (kratak opis kandidatkinje koji je relevantan za prijavu);
– preporuku.

ROK ZA PRIJAVU:

30. novembar 2017. godine.

VIŠE INFORMACIJA

Institut Poynter je globalni lider u novinarstvu. Institut je vodeći svjetski instruktor, inovator i resurs za sve koji se trude da angažuju i informišu građane u demokratiji 21. vijeka.

Detaljnije: Obuka za žene u oblasti digitalnih medija