Niagara Foundation traži pripravnike

Niagara Foundation nudi intenzivan pripravnički rad koji omogućava studentima i svježim diplomcima jedinstvenu priliku da naprave ozbiljan profesionalni dobrinos.

Pripravnici stupaju u dugoročni projekat na kojem će raditi 12 mjeseci uz obavljanje dnevnih obaveza. Obaveze vezane za dugoročni projekat mogu biti razvoj novog programa, definisanje strateških planova, istraživanje i analiza kao i podrška organizaciji u različitim odjeljenjima programa. Niagara Foundation pripravnički rad je neplaćen.
Pripravnički je namijenjen studentima osnovnih studija/ diplomcima sa akreditovanih univeziteta ili fakulteta. Treba pažljivo pročitati uputstva za pripravnički rad jer postoje specifični uslovi.
Potrebno je poslati CV, propratno pismo i dva pisma preopruke na: internships@niagarafoundation.org.
Datumi za obavljanje pripravničkog su podijeljeni u tri semestra. Jesenji semestar: osmi septembar (rok za prijave: prvi avgust), proljećni semestar: 11.01. (rok za prijave: 15.12.) i
ljetnji semestar: šesti jun (rok za prijave: 15.03.).
Ukoliko primljeni kandidati nisu u mogućnosti da počnu pripravnički na vrijeme, dužni su prema uslovima i pravilima Niagara Foundation- a da obavijeste supervizora pripravnika o razlogu barem mjesec dana ranije da bi se dogovrili ostali detalji.
Detaljnije informacije mogu se naći na: http://www.niagarafoundation.org/niagara/internships-and-fellowships/?fref=gc&dti=1280986168594259